Bouwen 2016
 
Centrale sfofafzuiging
 
Snoover
 
 

April

Perilex

Plaatsen van de diverse perilex 380V aansluitingen. (keuken en berging)

     
 

     
 

Snoover van Snoek

De binnenmuren zijn klaar, dus de installatie kan verder worden uitgebreid. Dit keer met de wandaansluiting voor de centrale stofzuiger.

Snoover pagina's:

Installatie
Controlbox

     
       
 

Wandcontactdoos

De rode busjes zijn afstandhouders die er voor dienen om de WCD strak tegen de muur te plaatsen. Afhakelijk van de dikte kunnen er meer verschillende dike busjes tussen worden geplaatst.

 

     
       
       
 

Contact

Ik heb 3x1,5mm getrokken maar gebruik alleen de schakeldraden bruin en blauw. Dit is een potentiaal vrij contact, dus er staat geen spanning op. Wanneer er een contact gemaakt wordt dat gaat in de technische ruimte de stofzuiger in werking.

Beetje siliconenspray is wel handig om de WCD in de wandaansluiting te drukken i.v.m. de rubberen ring.

 

     
 

Aansluiting

Snoover inlaat mat antraciet type SN. Deze inlaat kan naadloos geïntegreerd worden met het schakelmateriaal van o.a: Busch-Jaeger, Merten, Legrand, Gira, Jung, Niko, Peha en Berker. Kleur: mat antraciet (RAL 7024)

     
 

     
 

Snoek

Snoek Centraal Stofzuigersysteem, type 2 SM 50 LS Gebruiksbereik: Middelgrote tot grote woning, kleine tot middelgrote kantoren, kleine tot middelgrote horeca gelegenheden waar een hoge eis gesteld wordt aan de zuigkracht.

 

     
       
 

Motor

Vermogen: 2775 Watt
Luchtverplaatsing: 300 m3 / h
Max. vacuum: 380 mbar
Stofopvang: 55 liter
Airwatt: 825 watt
Max. afstand van zuiginlaat naar motor: 50 m
Afmeting: 87x42x44
Gewicht: 22 kg
Aantal motoren: 2

     
       
 

Verdeler

PVC 50mm in elkaar te lijmen...

     
       
 

Centrale stofzuiger

Het systeem bestaat uit een centrale unit, de eigenlijke stofzuiger, geplaatst in de technischer ruimte. De stofzuigerslang wordt aangesloten op één van de stofcontacten, de vaste punten in huis. Met behulp van de aan/uit schakelaar in het handvat van de slang wordt de machine bedient. Het stof verdwijnt en belandt in de stofzuigerzak van de centrale unit. Bij centraal stofzuigen verdwijnt stof uit de woonruimten zonder de nadelen zoals we die kennen van de traditionele stofzuiger: het gesleep met een apparaat, de herrie en de uitblaas van fijnstof en typische vieze luchtjes in de ruimten waar men stofzuigt.

     
 

Inlaten

Montage van de Snoover inlaten op de speciale inbouwdozen. Voor een nette afwerking bij de eindmontage wordt deze naadloos geïntegreerd met het schakelmateriaal van Busch-Jaeger

     
       
       
 

Slangset

De stofzuigerslang met de bediening op de handgreep is niet meer afhankelijk van een bepaalde positie. De slang kan dus ingestoken worden zonder te letten op de stand van de slang. Deze gepatenteerde vinding van Snoek wordt standaard geleverd op de Snoover.

SN 32-5 (12) Geschikt voor alleen Snoover inlaten. Met aan/uit schakelaar in de handgreep.

     
       
  ->NAAR VOLGENDE PAGINA-->