Bouwen 2016
 
Verlichting en WCD
 
Schakelmateriaal
 
 

Mei

Schakelmateriaal beneden

Mooi, als het buitengewone zijn doel zo stijlvol bereikt. Pure stainless steel staat voor 100% Voor de zuiverheid van de gedachte. Voor absolute kwaliteit. Design en materiaal van dit lichtschakelaarprogramma hebben dezelfde eigenschappen: duurzaamheid, consistentie en kracht. Zo versmelten esthetiek, functie en duurzaamheid tot een perfecte eenheid.

     
 

Schakelmateriaal boven future® linear

Als het oog tot rust komt, kan men het wezenlijke ontdekken. De concentratie van eenvoudige zakelijkheid fascineert door duidelijkheid en onafhankelijkheid. De aantrekkingskracht van future® linear ligt in het ongecompliceerde en eerlijke ontwerp. Gecombineerd met gedefinieerde kleuren, die aansluiten bij een eigentijdse architectonische vormgeving. Optisch en gevoelsmatig indrukwekkend met de softtouch-kleuren

     
       
       
 

Installatie

Opvulringen 6mm en 4mm
Pulsschakelaars in combinatiem met nog te plaatsen LEDdimmers.

     
 

future® linear

Mooi strak design voor boven.

''click'' methode voor bevestiging van de wipschakelaars.

     
       
 

9 VDC

Op deze manier merk je de juiste schakeldraden met een 9 volt batterij. Even meten en verbinden is een eenvoudig karwei.

     
 

Fase schakeldraad

Deze wordt ROOD gelabeld, dan vergis je je ook niet meer bij demontage. De andere twee zwarte draden op de wissel contacten daarvoor maakt het niet uit waar ze komen.

     
       
 

Meten

Dubbele controle om te bepalen welke groep de WCD zit aangesloten.

Sensorleidingen worden later in een kast verwerkt met een 220V voedingspunt er in (WCD)

     
 

Kruisschakelaars

De fase schakeldraden worden BLAUW gelabeld, dan vergis je je ook niet meer bij demontage. De andere twee zwarte draden op de wissel contacten daarvoor maakt het niet uit waar ze komen.

     
 

Afwerking

Deze combi-doos WCD + Snoover krijgt nog een paar bewerkingen. Allereerst het GIPS bijwerken en daarna snoover onderdelen installeren

     
 

Click

BJ Wip accessoire in de opening clicken

Uitlijnen van de afdekplaten

     
 


     
  ->NAAR VOLGENDE PAGINA-->