Bouwen 2016
 
Verlichting
 
LED spots
 
 

Mei

Verlichting

LEDSpotRA-HQ 7W-2700 in dimbaar en niet dimbare uitvoering.

De Opple Spot HQ 7W (dim) is onder andere getest volgens de richtlijn EMC 2014/30/EU, per 20 april 2016 de opvolger van de EMC 2004/108/EG. TUV certificaten en een EMC testrapport bevestigen:
GEEN RADIO STORING

     
 

LEDSpotRA-HQ

Aluminium, 400 lm
23° verticale hoekinstelling met twee mogelijkheden voor bundelhoek
.

De leddriver van de niet dimbare uitvoering worden nog voorzien van flexibele aansluitdraad.

     
       
 

Bevestiging

Universele inbouwdoos met extra aansluit- en installatieruimte(bijv. voor het inbouwen van een elektronische transformator) voor installatie in breedplaatvloeren, Halogeenvrij, voor het inbouwen van halogeen en LED verlichtingsarmaturen. Geschikt voor het achteraf inbouwen in breedplaatvloeren van 45-70 mm door middel van een Ø 82 mm geboord gat, voor de installatie van VDE-geteste lampen conform DIN EN 60598 (VDE 0711), evenals met F-markering of MM-markering, maximale inbouwhoogte NV-lampen 105 mm, HV-lampen: 110 mm, lampvermogen max. 50 W alu

     
       
  DrillBox

In 2010 is de installatie op de breedplaatvloer gemonteerd en er zijn IBtronic drillboxen ingegoten waarin nu de apparatuur van de SPOTS komt te zitten, Hiermee is een vrije ruimte gecreeerd voor dimmers en voor schakelapparatuur.
     
       
       
 

Spots

Met leddriver gaat alles het gat in...

De dimbare uitvoeringen zijn uitgevoerd met dimmers. Onderstaand schema geeft de aansluiting. Dit onderdeel wordt ook in de Drillbox gelegd.

LET OP: montage kan niet in de UB50 waar de pulsschakelaar zit, omdat de dimmer een NEUTRAL nodig heeft.

     
 


     
       
  ->NAAR VOLGENDE PAGINA-->