Bouwen 2017
 
Binnen Afbouw
 
Regendouche
 
 

November

Regendouche montage

Grohe Cube Perfect inbouw showerset met afbouwdeel douchekraan thermostatisch met Rainshower hoofddouche en Euphoria Cube badset chroom

     
       
       
       
 

Hoofddouche

Royale Rainshower 230 mm hoofddouche beschikt over de zachte PureRain straal.Met de siliconen SpeedClean sproeigaatjes krijgt kalk geen kans, doordat je dit met een handveeg kunt verwijderen.

     
 
     
 

Verloop

De 15mm 1/2'' verlengbus is te lang en de 10mm te kort. Het moet 12mm worden. De bus in de draaibank om de juiste maat te draaien.

Belangrijk dat de verlengbus ''vlak'' met de wand komt te liggen voor verdere monatage van de handdouche.

     
       
       
 

Handdouche

Aftekenen met lange markerpen. (PicaDry) Daarna boren met 8mm door tegels. Hiervoor gebruik ik de makl gevuld met water. Aan de achterkant wordt een plakstrip bevestigd zodat de boornmal niet wegglijdt. Daarna met 6mm metaal boor zonder klioppen door de Poriotherm muur boren.

De handdouche beschikt over een krachtige normale straal.

     
       
       
       
 

Montage

Verschillende onderdelen vormen samen een geheel. De achterplaat heeft watervast foam zodat er geen onnodig water achter loopt.

Vernuftig hoe de frontplaat met ''groene'' oogjes en rubber ringen op de achterplaat wordt geklemd.

     
 

Temperatuur

De SafeStop functie voorkomt dat je de temperatuur per ongeluk voorbij de 38°C draait. Met de EcoJoy® technologie daalt het waterverbruik met 40%, zonder dat je inlevert op comfort. De GROHE StarLight® coating blijft jarenlang schitteren, zeker doordat InnerWater Guide voorkomt dat het chroomoppervlak te heet wordt.

     
       
 

Metamorfose Douche

De kale muren zonder afwerking:

     
 

Metamorfose toilet

De kale muren zonder afwerking:

     
  ->NAAR VOLGENDE PAGINA-->