Bouwen 2018
 
Binnen
 
Verhuizen
 
 

1-8-2018

Verhuizing

Er moeten nog verschillende zaken worden opgehangen, schoongemaakt en ingericht. De slaapkamer kozijnen zijn nog een keer extra geschilderd én de DUETTE SHADES moeten worden opgehangen voordat er gebruik kan worden gemaakt van deze ruimte om te slapen.

     
       
 

Plisségordijnen van Multisol

bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft een moderne uitstraling. De Duette® shades heeft door de honingraatvormige tunnels (met aluminium) een isolerende en daardoor energiebesparende werking.
Ophangen: uitrichten met laser zodat ze allemaal gelijk komen te hangen. De oostkant VOOR de dag en de zuidkant IN de dag. Een houtmalletje voor de gelijke afstanden te bepalen vanaf het kozijn - handig

     
       
  Bed luchten

Het bed wordt gelucht, gezogen en met de mattenklopper bewerkt ;o) Voor het overbruggen van 40m is een ''hondje / karretje met luchtbanden ook erg handig.
     
       
 

Licht

Er hangen lampen en er worden nu ook normale lampen opgehangen. Naast de inbouwspots LED worden alle lampen met LED voorzien (EMC veilig).

De centraaldozen met dubbele ''hotelschakeling'' (3-posities licht te bedienen) worden afgewerkt en alleen twee -of drie aansluitdraden worden zichtbaar)

     
       
 

Toilet

Eerst even meten waar de leidingen lopen voordat er wordt geboord. (heb het al eens andersom gedaan ;o(

In het toilet wordt een zeepdispenser en handdoekhaak opgehangen

     
       
 

Badkamer

We hadden er in de bouw voor kunnen kiezen om een NIS in de wand te maken, een plateau voor het zeep en shampoo is een vereiste in de loopdouche.

Voorboren met diamant 8mm door de keramische tegel en dan een zonder kloppen 6mm gat. Drupje siliconen achter de beugel

     
       
 

Grohe

Handdoeken plateau CUBE. Lastig op te hangen want het wordt gemonteerd met 8x6mm schroeven die echt moeten passen! Uitmeten en voorzichtig de gaten boren.

Toilethouder: ook weer een uitdaging om op te hangen. Achter de tegel zit 18mm multiplex, en de toiletrol dispenser loopt naar onderen door.

     
       
  Berging

Het handenwasplaatsje in de berging nog voorzien van wat accessoires.
     
       
 

Keukenlampen

Uitmeten is altijd lastig als je niet uit de zelfde vlakken kunt meten en het boren is tot max 50mm (breedplaatvloer).
Boven het aanrecht moet ik de soms de vreemste constructie bedenken om de hanglamp passend aan het plafond te krijgen. De centraaldozen zitten exact aan het eind van het plafond en begin schuine gedeelte. Sommige moeten ''offset'' geplaatst worden

Alle lampen worden met montage draad 1,5mm uitgevoerd, wat de monatge makkelijker maakt.

     
       
  ->NAAR VOLGENDE PAGINA-->